Hvorfor vælge os?

Vigants Projects er den eksklusive officiel distributør af teglsten fra "Kerameya" i Skandinavien. Kerameya er en førende producent af teglsten som befinder sig i Ukraine. Keramaya var grundlagt i 2006 og eksporterer til flere europæiske lande. Alle vores teglsten er certificeret i forhold til ISO 001:2009 standard. Vores teglsten er også økovenlige og er certificeret i forhold til ISO 14024:1999 standard. Alle Kerameyas certifikater kan findes ved at klikke her. Såvel som at blive certificeret med de højeste standarder kommer vores teglsten også med en garanti på 100 år.

Kerameya og vi er interesseret i at forstærke deres position på det Skandinaviske marked. Prisen er skræddersyet til din bestilling og afhænger af f.eks. produktet (typen af teglsten), mængden, og geografien af bebyggelsen. Samtidig tilbyder vi ekstraordinære tilbud til arkitekter og bygningsfirmaer som ønsker at bruge vores teglsten til deres projekter. Derfor, bedes du at sende os en anmodning for at få din prisoverslag.

Men hvorfor vælge vores teglsten? Kvaliteten af vores mursten er tilsvarende til, eller overgår, lignende produkter på markedet. Samtidig fås vores mursten til en gunstig pris da de er produceret i Ukraine.

Fakta om Kerameya:
Grundlagt i 2006 med finansiering fra den amerikanske investeringsfond Horizon Capital
Produktionskapacitet på 100 millioner teglsten per år
Kerameya eksportere 40% af dens produktion til EU, Asien, og tidligere USSR
Certificeret af ISO 9001:2009, CE og UkrSEPRO
Økovenlige produkter, certificeret af ISO 14024:1999
Garanti på murstens robusthed og farve - om 100 år vil de se ud som på købsdagen
Modstandsdygtighed over for svampe, skimmel og svare syrer