Belægningsklinker

Disse charmerende belægningsklinker har 5 “face” sider, absorbere næsten intet fugt og har producentens garanti på 100 års troværdig tjeneste. Denne sjælden kombination af skønhed og robusthed er grundet til at vores belægningsklinker er den effektive løsning. Oftest bruges de til landskabsdekoration eller som en løsning til veje med særdeles højt trafik (pga. af deres 450+ “strength mark”). Dog, er anvendelser endeløse og man er kun begrænset af ens fantasi! De er ekstremt egnet til konstruktion i Skandinavien pga. deres anti-fugtabsorberende egenskaber. Noget andet som er sjældent er, at vores belægningsklinker modstår 250 frysning - optøning cyklusser.

Vores belægningsklinker er lavet af 100% naturlig ler og mineraler og har Europæisk certifikation. De har også en skridsikker overflade og er mindre end 2% vandabsorberende. Selvfølgeligt kommer de samtidig med en en garanti på 100 år til både robusthed og farve - om 100 år vil de se ud som på købsdagen.

Standard dimensioner er 200 x 100 mm med en højde på enten 52 eller 45 mm. For nyligt har vi fået et nyt 200 x 70 x 54 mm som bruges tit i projekter der har at gøre med rekonstruktion af ældre europæiske byer. Ved jeres ønske, kan “face” sidet skabes med et ønsket logo eller tekst.

Hele den standard assortiment af belægningsklinker i forskellige farver og prægninger findes på Kerameyas hjemmeside ved at klikke her.